Apartmaji Rovinj

Vsi smo že slišali za Pulo, kajne? Je največje mesto Istrske županije in pogosta destinacija turistov. Leži na jugu istrskega polotoka v zalivu. Toda danes ne bo govora o tem mestu, ampak se bomo odpravili malo bolj severno, v mesto na zahodni obali hrvaške Istre. O čem govorim? O mestu in pristanišču Rovinj, seveda.

Samo mesto Rovinjmorda nima toliko zgodovinskih posebnosti, pa vendar se tudi tukaj najde nekaj za vsakega. V mestu je znana pomorsko biološka raziskovalna postaja , v okolici lahko pogledamo znana nahajališča boksitove rude, pa še kaj bi se našlo.

Vsekakor je tudi to mesto odlična izbira za poletni oddih in počitek. Pa vendar je, sploh v poletnem času še zmeraj najbolj na udaru turizem, poleg industrije in predelave rib.

Torej, ponudba apartmajev v Rovinju cveti, zato kar pogumno poglejte, če se najde kaj za vas. Kliknite in obiščite stran Apartmaji Rovinj. Najdemo apartmaje različnih velikosti, opremljenosti, oddaljenosti od morja, cenovnih razponov… Prav vsak si lahko najde nekaj zase.

Ponudbe se nahajajo na v časopisih, največja izbira je pa vsekakor na spletu, katerega se poslužuje večina ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *