Apartmaji Umag

Umag, čudovito mesto na severozahodni obali Istre, je pogosta izbira poletnega dopustovanja pri Slovencih. Od državne meje je oddaljen zgolj 10 km, kar še bolj navdušuje. Apartmaji Umag, vsem znani in čedalje bolj zaželeni, so pogosta izbira za ljudi, ki si želijo svojo zasebnost.

Pa vendar, preden spakiramo kovčke in vso prtljago, ki spada zraven, moramo najti prostor, kjer bomo med dopustom bivali.  Če kot primer vzamemo mlado družinico, vsekakor je bolj udobno in priročno za otroka, da se giblje po apartmaju neomejeno, ima dostop do dvorišča, mogoče tudi do kakih igral, medtem ko je v hotelski sobi omejen na en prostor. Pa naj se iskanje začne.

„Gospod Google“ kot mu šaljivo pravijo nekateri, nam že z eno frazo APARTMAJI UMAG najde številne zadetke na to temo. Apartmaje si lahko poiščemo sami direktno pri lastnikih, ki ponudbe objavljajo ali pa se obrnemo na katero od agencij v Sloveniji oziroma na Hrvaški.

Sami apartmaji se nahajajo direktno ob morju, kar pomeni višjo ceno, ali so pa malo odmaknjeni od obale. Večina jih ponuja tudi zunanjo vrtno garnituro z žarom, pa da ne omenjamo svoje kuhinje, spalnice in ostalega udobja, ki se giblje sorazmerno s ceno. Za vsakega se nekaj najde, vse je odvisno samo od naših želja. Pa srečno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *