Obiščite Hervis Maribor

Če ste dokaj pogosti obiskovalec Hervisa Maribor ( kar se vsekakor izplača cenovno in glede kvalitete) se vam splača članstvo Hervisovega Sports Cluba. Z urejenim članstvom, ki ga pridobite brezplačno, boste v Hervisu Maribor v nakupovalnih središčih Qulandia in Europark deležni do 4%  letnega bonusa, že po  200 EUR vrednosti skupnih nakupov. Hervis Maribor vam ponuja večkrat na leto izjemne ponudbe, kot so klubski popusti, klubski boni, ter klubski nakupovalni dnevi. Vrednost nakupov se sešteva v vseh evropskih Hervisovih prodajalnah.

Lahko izkoristite družinski bonus, to pomeni, da izbirate nakupe z do štirimi klubskimi karticami za en račun. Hervis Maribor vam garantira vračilo denarja  do 6 tednov brez računa v primeru vračila nepoškodovanega kupljenega izdelka ali pa zamenjavo izdelka do 6 tednov in brez računa. Hervisovo vozilo vam brezplačno dostavi velike izdelke do oddaljenosti 20 km od prodajalne.

Člani Hervisovega SportsCluba lahko preverjajo stanje na svojem računu tudi preko spleta. Po preteku obračunskega leta vam Hervis sešteje vaše nakupe in vam pošlje avtomatično dobropis za letni bonus ,  v roku dva do tri tedne po obračunskem datumu ( ki ni vezan na koledarsko leto ampak se šteje 365 dni od dneva včlanitve v klub), če ste dosegli vsaj prvo stopnjo bonusa. Dobropis izkoristite v katerikoli hervisovi  poslovalnici v izbrani servisni državi.

Pomembno je, da se v hervisu Maribor letni bonus zbira pri nakupih vseh izdelkov in storitvam, tudi pri nakupih po znižanih , akcijskih cenah in v razprodajah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *