Igrača bager znamke Bruder

Igrača bager znamke Bruder je natančna kopija originala, ponudba je zelo pestra in raznolika. Na voljo je Bruder bager CAT, Bruder bager goseničar Liebherr, Bruder bager Max BIG, Bruder bager na baterije DICKIE, Igrača Bruder bager Roadmax, Bruder bager SIKU ter številni drugi Bruder bagri. Obstaja tudi ponudba mikro in mini bager. V skupini mikro bager imamo na voljo mikro bager JCB s strojnikom ali brez, v drugi skupini pa mini bager Caterpillar z delavcem. Bruder bager CAT je prava kopija originala, odlikujejo ga podrobnosti, funkcije in oblika. Izdelan je v merilu ena proti šestnajst, kar pomeni dimenzije štiristo štirideset krat sto sedemdeset krat dvesto sedemdeset milimetrov.

Gre za izvedbo Bruder bagra na kolesih, obstaja tudi izvedba z gosenicami. Prav tako je izdelana v merilu ena proti šestnajst, kar pomeni dimenzije petsto osemdeset krat dvesto krat dvesto devetdeset milimetrov. Bruder bager CAT je nagrajen z oznako »spiel gut«, kar je moč preveriti na spletni strani spielgut.org. Bruder bager goseničar Liebherr je izdelan s številnimi podrobnostmi, ki omogočajo zanimivo in kreativno igro. Obstaja tudi izvedba Bruder bager Liebherr na kolesih, dimenzij tristo devetdesetkrat sto pet in petdeset krat dvesto dvajset milimetrov.

Bruger bager Max BIG ima dimenzije sedemsto osemdeset krat tristo dvajset krat tristo petdeset milimetrov ter omogoča otroku zelo neposredno izkušnjo. Bruger bager na baterije DICKIE se odlikuje s svetlobnimi in zvočnimi učinki, kabina in lopata se lahko premikata, dodani so zamenljivi priključki. Bruger bager Roadmax spada med trpežne Bruger igrače, odlikujejo jih številne funkcije. Kabino je mogoče odpreti, roka za kopanje je popolnoma funkcionalna, žlico lahko premikamo s pomočjo vzvoda. Bruger bager Roadmax odlikujejo tudi mehke pnevmatike.

Kot vse igrače Bruger, tudi serijo bagrov odlikujejo kakovostni materiali, kot je visokokakovostna plastika, podrobnosti, funkcionalnost ter številne podrobnosti. Pred izbiro je modro preveriti primernost Bruger bagra otrokovi starosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *