Interspar Maribor

Interspar Maribor, tako kot vse Sparove  poslovalnice ob obletnicah in otvoritvah donira sredstva lokalnim skupnostim v Mariboru.  Največkrat so donacije namenjene šolam, vrtcem, bolnicam, zdravstvenim domovom ter ustanovam, ki skrbijo za otroke s posebnimi potrebami. Interspar Maribor tudi skrbi za karierni razvoj svojih zaposlencev.

Sparov sistem izobraževanja zaposlenim nudi nadgradnjo znanja, ki jo zaposleni rabijo pri svojem delu. Interspar Maribor svoje zaposlene strokovno izpopolnjuje o vseh izdelkih, ki so ponujeni kupcem na policah, hkrati pa jih usmerja k svetovanju pri nakupu. Prodajalci Interspara Maribor se udeležujejo seminarjev, ki jih za podjetje izvajajo priznani zunanji strokovnjaki in tudi internih izobraževanj. Vse to se zrcali v osebju Interspara Maribor, kar se tiče inovativnosti in usposobljenosti zaposlencev, učinkovitosti timov in nenazadnje, v zadovoljstvu kupcev.

Glede na potrebe delovnega mesta, pa je zaposlenim omogočeno tudi  izobraževanje ob delu za pridobitev srednje, višje, visoke ali univerzitetne izobrazbe.

Svoje bogate izkušnje pa zaposleni v Interspar Maribor radi delijo z mladimi, ki šele vstopajo ali bodo to storili v bližnji prihodnosti, na poklicno pot. V praksi je to dijaška in študijska praksa. Opravljanje prakse nudi podjetje  dijakom srednjih šol ki se šolajo za poklic prodajalca, mesarja, peka, kuharja ter tudi študentom nekaterih smeri na študiju živilstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *