Koloidno srebro za odstranitev bradavic

Koloidno srebro je primerno za uporabo tako za ljudi, kot za našo okolico. Ali ste vedeli, da lahko z eno samo snovjo razkužimo vse, kar se nahaja okrog nas, hkrati pa poskrbimo za svoje zdravje? Koloidno srebro je znano po tem, da je sposobno odstraniti bradavice na takšen način, da si čez noč naredimo obloge s koloidnega srebra, ki jih damo na mesta, kjer se nahajajo bradavice in jih prevežemo s povojem.

Humani papiloma virus je virus, ki je med ljudmi precej razširjen. Povzroča nadležne bradavice, ki se lahko pojavijo na katerem koli delu telesa in kazijo našo kožo. Izjema nista niti obraz in vrat, ki sta precej izpostavljena. Bradavice so tako zelo nadležne zaradi njihove sposobnosti prenašanja na druga mesta. So zelo nalezljive, ob praskanju, posebej če jih spraskamo do krvi, se v zelo hitrem času prenesejo in začnejo rasti tudi na drugih delih telesa. Ker so tako zelo trdovratne, se jih zelo težko znebimo. Obstajajo številni domači pripravki, vendar pomagajo le kratkotrajno, dokler se bradavice spet ne pojavijo. Koloidno srebro je znano po tem, da je sposobno odstraniti bradavice na takšen način, da si čez noč naredimo obloge s koloidnega srebra, ki jih damo na mesta, kjer se nahajajo bradavice in jih prevežemo s povojem.

V poletnih mesecih se moramo pogosto soočati s piki insektov, ki povzročijo, da se koža vname, predvsem, če imamo bolj občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam. Pojavijo se izpuščaji, ki srbijo, mi pa si s praskanjem bolj škodimo kot koristimo. V takšnih primerih je priporočljivo uporabiti koloidno srebro, ki kožo pomirja in v primeru ureznine preprečuje, da bi na mestu poškodbe nastala grda brazgotina. Koloidno srebro je tudi odlična podpora pri zdravljenju kroničnih kožnih bolezni, predvsem luskavice in atopijskega dermatitisa, ki v akutni fazi povzročata neprijetno srbečico in izredno suho kožo. Prav tako ga lahko uporabljamo po lasišču, kjer zmanjšuje morebitna vnetja in pomirja občutljivo kožo lasišča, ko je prisoten prhljaj. Koloidno srebro je vsestransko za uporabo in z malo domišljije ga lahko uporabimo na različne načine – kot čistilo za okolico, zdravilo za bolezni in celo pri pripravi hrane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *