Prirodna krema protiv bora

Zanimljivo je to, kako se u današnje vrijeme, kada je tehnologija uzela maha, divimo svakoj djevojci sa naslovnice, a znamo da naši pametni telefoni imaju već toliko opcija da i mi možemo izgledati besprijekorno poput njih. Najviše se divimo njihovoj građi i tenu. Ako se malo bolje zauzmemo i pogledamo malo bolje sliku, primjetit ćemo kako ni jedna djevojka na slici nema ni jedan jedini madež, bore, a kamoli celulit. Da, baš! Sve su one prije objavljivanja slika jako dobro ispeglane.

Madež i celulit nisu takav problem jer znamo da ih imaju sve žene svijeta, ali bore…e to je druga priča. Bili mladi ili stariji, svi imamo bore. Imamo ili tanke linije, i sitnije bore na čelu, oko očiju i usana, ili one duboke izražene bore, ali definitivno ih imamo. Zanimljivo je kad pogledamo slike poznatih osoba sa različitih evenata, kako imaju zategnuto lice od skupih operacija ili tretmana botox injekcija, a kada im pogledate vrat, dekolte, ruke pa čak i noge…primjećujemo bore i obješenu kožu.

Pa zar to nije apsurd? Zar nije ljepše vidjeti stariju, očuvanu, lijepu ženu sa tankim borama? Ok, o ukusima se ne raspravlja, svakome je lijepo nešto drugo, ali svakako je ljepše vidjeti stariju ženu sa borama koja liči na čovjeka, a ne ove voštane figure. Sve su iste, ne mogu se normalno ni smijati, lice im je napeto kao da će puknuti svaki tren. Umjesto da se trošite novac na nešto što će vas samo poružniti, radije se odlučite za tretmane kremama.

Dokazano je da i krema protiv bora djeluje na bore ukoliko se počinju koristiti na vrijeme. Istina, da je potrebno malo duže vremena da bore nestanu, one neće nestati nakon prvog nanosa, ali je svakako trajniji. Brojne kozmetičke kuće počele su sa lansiranjem krema protiv bora na prirodnoj bazi sa europskim hijaluronom.

Hijaluronska kiselina je vrlo važan sastojak u kremi. Od njega vaša koža postaje zategnutija već nakon prvog korištenja, stoga je ona vrlo važan sastojak u svakoj kremi protiv bora. Prije nego se odlučite za kupovinu krema, svakako provjerite na deklaraciji njezine sastojke. Ukoliko je riječ o prirodnoj kremi protiv bora, sa njoj nećete pogriješiti, jer takve kreme namijenjene su svim tipovima kože pa čak i za onu najosjetljiviju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *