Šampon proti izpadanju las

V nekaterih obdobjih življenja zgubimo več las kot običajno. Če pa izpadanje traja dlje časa moramo vsekakor ukrepati. Hitra in enostavna rešitev je šampon proti izpadanju las.  Učinek ne bo trenuten. Uporabljati ga bomo morali kar nekaj časa. Šampon proti izpadanju las najprej ustavi katastrofo. Preprečimo, da bi nam izpadlo še več las. Počasi nam bodo začeli rasti novi lasje. Prvih nekaj dni ne bomo opazili razlike. Potem pa bo naše lasišče vedno bolj polno zdravih, močnih las.

Ne bo pa dovolj samo umivanje las. Šampon proti izpadanju las pomaga, ne dela pa čudežev. Premislite o vzrokih, da lasje zapuščajo vašo glavo. Je težava le genetika ali uporaba šamponov slabe kvalitete? Morda je vzrok globje.

Poskrbite za zdravo in raznoliko prehrano. Če se vam obenem še lomijo nohti in ste brez energije, vam verjetno manjka kateri od vitaminov in mineralov. Šampon proti izpadanju las bo deloval še bolje, če ga združite z polnovredno prehrano.

Morda imate težave z ravnijo hormonov v vašem telesu. To ni vedno znak bolezni. Predvsem za ženske po porodu je značilno, da jim prej gosti in zdravi lasje nenadoma v šopih izpadajo. Šampon proti izpadanju las bo stanje hitreje spravil spet na normalo. Težava pa popolnoma izgine, ko se raven hormonov v vrne na raven pred nosečnostjo. Lasje bodo kmalu spet zdravi in gosti.

Veliko škode si lahko na lasišču povzročimo sami. Z prepogostim barvanjem in z uporabo agresivnih barv za lase lahko povzročimo izpadanje. Prav tako lahko poškodujemo lasne mešičke z frizurami, pri katerih preveč zategnemo elastike. Tudi pretrde fige so lahko škodljive. Če si figo vedno naredimo na istem mestu, nam lahko čez nekaj časa tam začnejo izpadati lasje. Šampon proti izpadanju las je prava rešitev in pomoč pri okrevanju, spremeniti pa bo potrebno tudi navade, ki so škodo povzročile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *