Vakumske vrečke za shranjevanje

Imate prepolne omare?  Vedno premalo prostora za nova oblačila? Verjetno vas to precej jezi in ste siti vsega, ko prelagate in tiščite oblačila s kota v kot. Morda so vakumske vrečke prava rešitev za vas.

Vakumske vrečke so primerne za shranjevanje vseh oblačil in predmetov,ki nimajo ostrih robov. Ko jih napolnemo, iztisnemo iz njih zrak in njihova površina bo precej manjša. Ponekod tudi do 70%.

Vakumske vrečke lahko uporabimo vedno znova, so torej varčne, oblačila pa so zaščitena pred vlago in prahom. Vakumske vrečke so ena boljših inovacij zadnjega časa, saj lahko z njimi privarčujemo precej prostora, mnogo novodobnih stanovanj pa je precej majhnih. Kupimo jih lahko pri različnih podjetjih. Eden izmed ponudnikov je tudi podjetje Šeruga VAC (http://www.serugavac.si). Možni so tudi nakupi preko spleta, ki nam olajšajo nakup tako, da nam ni potrebno hoditi po trgovinah. Karakteristike, dimenzije in ostalo pa si lahko preberemo na spletni strani. Vakumske vrečke, so torej še kako smiselen nakup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *